Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Wuhan Yinyu Investment Casting Co., Ltd.

Van goede kwaliteit verloren was fijngietmetaal voor verkoop
Van goede kwaliteit verloren was fijngietmetaal voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Wuhan Yinyu Investment Casting Co., Ltd.

1 2
Wuhan Yinyu Investment Casting Co., Ltd. Wuhan Yinyu Investment Casting Co., Ltd.
Gieterij De tentoonstelling toont

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oceanië
Merken : Yinyu
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 8000000-9000000
Opgericht Jaar : 1997
Export pct : 50% - 60%

De Investering die van Wuhanyinyu Co., Ltd giet is gespecialiseerd in productie diverse hoogte - kwaliteitskoolstofstaal, legeringsstaal, de gietende delen van de roestvrij staalinvestering. Wij keuren verloren wasinvestering het gieten proces met colloïdaal kiezelzuurbindmiddel goed. Ons bedrijf heeft veel geavanceerd ingevoerd materiaal voor investeringsafgietsel. Yinyu behandelt een gebied van 25.974 m2, en heeft een totaal van 170 personeel.

 

Onze productiecapaciteit kan vijf honderd ton per jaar zijn. De producten kunnen in vele verschillende industriële gebieden zoals naaimachinedelen, pneumatische hulpmiddelendelen, buigtanghulpmiddelen, het mijnlichaam van het boorbeetje, machinedelen en hardwaretoebehoren, enz. worden toegepast. Wij kunnen delen veroorzaken en de montage van hoge precisie in afmeting, van goede oppervlakte eindigt en van complexe vorm vanaf de eis van klanten. Onze het Gieten Tolerantie wordt uitgestrekt van CT4-CT6 evenals voldoet aan Duitse norm van VDG P690 of DIN ISO2768. Het het Gieten gewicht wij beschikbaar zijn is van 5g aan 2kg, en de oppervlakteruwheid is Ra 3.2~6.3. de maximum lengte 350mm kunnen zijn. Ons bedrijf bezit de rechten van de invoer en voert onafhankelijk, Kwaliteitsbeheersysteem ISO9001 en toegekend uit: 2000 Certificatie in Augustus 2002. Wij werken ook met sommige binnenlandse wetenschappelijke onderzoeksinstellingen, zoals de Gieterijvereniging van China en Huazhong-Universiteit van Wetenschap & Technologie samen.

 

Yinyu verbetert constant de productietechnologie, en probeert ons beste om aan de verzoeken van cliënten te voldoen. Momenteel, worden onze producten hoofdzakelijk jarenlang uitgevoerd naar Japan, de V.S., Duitsland, Italië Canada, Zwitserland, Spanje en andere landen, en bereiken vele gunstige commentaren van de buitenlandse cliënten.

Contactgegevens
Wuhan Yinyu Investment Casting Co., Ltd.

Tel.: 86-027-87921938

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)